1.03.2010 г., 0:40 ч.

Ако се върна 

  Поезия » Друга
955 0 4

Ако се върна,
няма да си тук,
ще си заминал
с последната надежда.
Ако се върна,
няма да е тук
нашата последна среща.
Ако се върна,
всичко ще е тук,
но посивяло
прашно, запустяло.


Ако се усмихна
и те няма...


Ако разпръсквам с шепи светлина,
не знам
ще стигне ли до тебе,
или ще се изгуби
с вечността.

© Оксана Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??