Давам ти небето цяло със звезди,
давам ти морето с буйните вълни,
давам огън, който да те гори,
давам ти и въздух, пълен с мечти.
Вземеш ли от тях частица,
моля те, пази я,
ако се загубя някъде в гората,
огън запали само от искрата,
с вода залей ме, за да ме залей сълзата,
после пренеси ме горе в небесата
и ми подари цветните мечти.
16.08.2007 г.
© АСЕТО Всички права запазени
влюбено - да
клиширано - да
като си ги заобещаваме тея природни необятности и красоти ...