8.02.2009 г., 10:09 ч.

Ако сега очи затворя, само теб ще виждам 

  Поезия » Любовна
1690 0 3
Исках да си моя.
Всичко щях да сторя,
но си тръгна ти...
Как да те забравя?
Как да го направя?
Не знам, ти кажи.

Колкото и време да минава,
споменът остава.
Завинаги.

Защото няма утре,
ако без теб заспивам,
запомни.

Сърцето ми те вика,
но вече няма сила.
Не чуваш ли?

И не искам да се будя,
защото те изгубих.
Завинаги.

Без тебе нямам нищо.
Без тебе аз не дишам.
Запомни.

Как сълзите да изтрия
щом като не спират?
Ужасно боли.
Сам ще сляза в Ада,
нека дойде краят.
Веднъж завинаги.

Но знай, че си моето момиче
и ще те обичам
винаги,
винаги...

© Пешо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??