11.09.2012 г., 10:42 ч.

Ако си отида 

  Поезия » Любовна
545 0 2

Какво ще стане, ако аз си отида,

ще пророниш ли истински сълзи,

или зад фалшивата маска

ще се правиш, че теб те боли.

 

Ако знаеш, че няма да се върна,

че не ще може вече да ме видиш,

ще кажеш ли истински: "липсваш ми!

Боли ме и много ми се свидиш..."

 

Затова не ме изоставяй

и не оставяй от тебе да си тръгна,

бъди до мен, не ме предавай,

дори и някой ден аз да издъхна!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??