9.12.2008 г., 22:09 ч.

Ако си отидеш 

  Поезия » Любовна
857 0 7

Ако ти от мене си отидеш,

със слънцето аз бавно ще заляза

и в синьото ти няма да ме виждаш,

дори и с топлия си лъч да се покажа.

 

А на брега на синьото небе

въздишките останали ще ти напомнят

за времето - то пак ще си преде,

пак дни след дните ще се гонят.

 

С парчета облаци сълзите ще си скривам,

с дъжда страстта ще угася,

зад хълма мъката си ще прикривам,

ще се загубя заедно с деня.

 

Едни очи аз искам да обичам,

едно сърце за мене да тупти.

На изгрева аз искам да приличам,

а не душата да крещи.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??