А К О С И В З Е Л Е Д Н И Ч К О З Р Ъ Н Ц Е
Какъв скандал, каква обида –
и без вина съм все виновна!
Боли, но никой не ме пита
за обичта ми безусловна...
Онази, дето я раздадох
без капка в мене да затворя.
Безплатно, нищо не продадох.
ала не искам с теб да споря.
Ако си взел едничко зрънце
от обичта ми разпиляна,
старателно търси му слънце
и влага, за да е засмяно!
И ако семето зашепне
след грижата ти всеотдайна –
дано за мене ти напомни
и болката на мойта тайна!
© Стойна Димова Всички права запазени
Пожелавам ти приятен летен ден и нови творчески успехи!