6.08.2008 г., 8:35 ч.

Ако те допусна до себе си, ще ме спасиш ли? 

  Поезия » Любовна
724 0 3

Дойде внезапно. Без покана,
разпръсквайки мрака от спомени.
Целуваш устните, от мълчание отровени.
Странно, но сякаш така лекуваш
душевната ми рана.

 

Дойде внезапно. Без покана,
толкова объркан в своите любовни обяснения,
говорейки за бъдещи вълнения.
Почакай! Кой си? Аз дори
не те познавам!

 

Дойде внезапно! Без покана.
Навлизаш толкова навътре е мен,
убеждавайки ме, че си за това роден:
да ме направиш безумно
щастлива и желана.

Ако те допусна до себе си,
ще ме спасиш ли?

                                                                      

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??