6.07.2008 г., 7:29 ч.

Ако те прегърна... 

  Поезия » Пейзажна
1018 0 2





                                    Една снимка,
                                    а цял свят във мен заговори...
                                    и болка, и страх,
                                    че никога пак не ще се повтори!
                                   
                                   
                                   Една снимка 
                                   в самота удавено очакване ми върна...
                                   Дали светът ще се обърне,
                                   ако те прегърна?...

© Галина Пенкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??