2.12.2008 г., 21:42 ч.

Ако те загубя 

  Поезия » Любовна
2934 0 5
Ако те загубя някога през времето...
Вече никога няма да бъда този, който съм сега...
Никога няма да има в очите ми светлина...

И заклевам се, никога няма да обичам както сега!

Никога вече не ще бие в сърцето ми любовта!
Никога няма да грейне слънцето в мойта душа!
Никога вече от очите не ще прокапе сълза!

И заклевам се, никога няма да любя както сега!

Ще се превърна завинаги в развалина...
Като отшелник на самотен остров ще се усамотя...
И на този остров с тъга, аз за теб ще скърбя...

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??