7.09.2017 г., 10:38 ч.

Ако те загубя 

  Поезия » Любовна
347 1 4

Автор: Генка Богданова

 

Ако те загубя,

светлината в мен ще угасне,

душата ми ще помръкне,

ще стана птица безгласна,

изворът в мен ще пресъхне.

 

Ако те загубя,

светът ми  ще опустее,

зъл вихър край мен ще вие.

Сърцето  ще загрубее,

мъката ще го убие.

 

Ако те загубя,

в капчица  лед ще застина.

Безчувствен камък студен,

изгубен в снежна лавина –

това ще остане от мен,

ако те загубя!

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??