4.03.2012 г., 13:58 ч.

Ако трябва... 

  Поезия » Любовна
678 0 6

Ако трябва днес да се сбогувам с тебе,
в  ръцете си лицето ти ще взема,
ще те прегърна смело - за последно,
и по своя път самичък ще поемеш...

Ако трябва днес да се сбогувам с тебе,
в сърцето си ще скрия всичко мило,
което ни обвързваше до време,
и ще те оставя тихо да си идеш...

Ако трябва днес да  се сбогувам с тебе,
в душата си ще скрия спомените
за вечерите,  утрините и безвремието
и няма да се сетя повече за тебе...

Но ти си тук...
дошъл си небелязано,
сърцето ми в твоето мълчи,
едно сбогуване остана недокоснато
и много обич в нечии очи!

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??