3.05.2007 г., 17:43 ч.

Ако трябва да се променя 

  Поезия
833 0 2
 

Дали те обичам и аз сама не зная,

нещо стана, може би със мен.

И така получи се накрая,

че аз съм безразлична, а пък ти студен.

 

Ако безразличието ми можеш да убиеш,

да ме върнеш пак към стария живот,

дори и в уличката стара да завиеш,

ще успееш ли да върнеш старата любов?

 

Ще бъда ли отново същата, добрата,

такава, каквато ме направи ти за теб?

Или пък ще стана нова непозната

и ще търся в мене новия човек.

 

За сега ще бъда"Аз" самата,

а времето ще ми покаже, ако трябва да се променя.

Остави ме, аз сама да стана непозната

и ако трябва всички спомени да изгоря!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Точно там на тази уличка ненужно стара,
    отново двамата стоим!
    Една любов изгасва, друга ни изгаря!
    Защо отново си крещим?
    Обичам те.......
  • мн е готинко... поздравления !
Предложения
: ??:??