14.12.2007 г., 14:45 ч.

Ако за миг... 

  Поезия
578 0 2

Ако за миг се замислим,

за тези, които са сами…

Които празниците с тъга празнуват…

в очите ти - сълза ще се роди,

ще искаш да помогнеш и ти!

Ако отделим един миг да помогнем

на децата в беда…

Ние, щастливи очи ще направим,

децата на майка една…

Ако за миг ги прегърнем,

и дадем им топлина,

тяхното щастие ще върнем,

ще бъдем най-щастливите на света!

Ако за миг реалността преглътнем,

ще се пренесем в свят от мечти!

Тогава съдбата, която си ковем,

ще бъде без фалш и лъжи!

Ако за миг се замислим,

за приятелите, роднините дори…

Тогава от радост ще викнем,

ще плачем с щастливи сълзи!

И нека за миг го направим,

всичкото това добро…

Да помогнем на хората,

да сбъднем техните мечти...

Да се превърнем в покровители,

на нашите светли души!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??