15.08.2007 г., 11:36 ч.

Ако замина 

  Поезия
546 0 2

Ако замина надалече в планината,
пак със мене ще пътуваш ти,
твоето лице ще виждам в зората
и тебе пак ще галят тез лъчи.


Ако замина надалече при морето,
пак пред себе си ще виждам теб,
облаци лика ти ще показват в небето
и твоите очи ще виждам най-напред.


Ако замина при ледовете студени,
спомена за теб ще е във мен
и мечтите ми с теб, така ранени,
отново ще ме вземат в плен.


Няма място, където да се скрия -
ти вечно с мен си. Разбери:
спомена за миналото да покрия,
непосилно е за моите мечти!

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??