21.11.2008 г., 23:02 ч.

Ако знаеш колко много те обичам 

  Поезия » Любовна
2350 0 3
Ако знаеш колко много те обичам...?
Би преобърнал целия свят!
Ако знаеш колко много аз те ненавиждам...?
Не би стоял пред мен сега!

Ти тръгваш, а аз няма да те спра,
и няма към тебе да протягам ръка.
Няма да те моля и няма да простя,
но знай, че те обичам и се проклинам за това!

Ако знаеш колко много те обичам...?
Но ти не искаш и да чуеш за това.
Ти тръгваш, вратата тихичко затваряш
и оставяш ме завинаги сама.

Ако знаеш само колко много те обичам...?
Не би си тръгнал ти за нищо на света!!!

© Стоянка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??