Настана "нова" ситуация -
предстои ни пак "акредитация".
Отново суматоха, труд...
Отново някой ще е "луд"...
Отново и отново....
някои все чакат наготово
в ръцете да им се даде,
но... УЖАС! - Няма откъде!...
Уплахата им е голяма.
Изглежда, изход няма.
Има! - работа ги чака,
че влакът към Европа
дал е знака, вече трака...
Все още - докарваме го от калем,
но от чужди грешки все ядове берем...
Вярвам, ще приключи всичко отведнъж,
сякаш е бил не лош сън, а - летен дъжд...
Водата мръсотията отми,
остава истината да заблести.
© Анна Попова Всички права запазени
много хубаво казано и написано!
с обич, Анна.