7.12.2015 г., 23:34 ч.

Акростих 

  Поезия » Друга
378 0 0

Акростих

 

Най-обичам тръпките от Млечната звездна пътека.

И морето обичам. Най-вече вълните – идея гърбата.

Както и чудеса да глезят душата ми мека…

И всичко това – подир теб и децата.

 

 

© Николай Начев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??