Dec 7, 2015, 11:34 PM

Акростих 

  Poetry » Other
379 0 0

Акростих

 

Най-обичам тръпките от Млечната звездна пътека.

И морето обичам. Най-вече вълните – идея гърбата.

Както и чудеса да глезят душата ми мека…

И всичко това – подир теб и децата.

 

 

© Николай Начев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??