8.07.2007 г., 18:27 ч.

Акростих 

  Поезия
643 0 3

Обичам тихо да вали дъжда ,


К
апки да се стичат по стъклото ,

А аз да съм си в къщи сгушен -

Жестоко наранен - в леглото...

И всичко да е мрачно и студено...


З
амъглено, призрачно и пусто...

А ти - назад недей се връща ...

Щом за мен е вече късно...

Отдавна минало си, спомен...


С
помен, вече избледнял...

И всичко казано ми носи...


Т
ъга, мълчание, печал...

Радостта за мене е мираж...

Ъгълът във кръгла стая...

Грозно е така да си живея...

Но тъй съм свикнал, тъй си зная...

А ти щастлива ли си днес?

© ПразеН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??