1.01.2010 г., 21:20 ч.

Aктьори 

  Поезия » Любовна
795 0 1

Лъжа след лъжа,
измама след измама...
И пак поредните обяснения,
и пак същата сцена,
и пак ние, актьорите.
И уж бил си някъде,
но бил си при нея.
И уж аз ти вярвам,
но зная за нея.
И уж да се променят
нещата,
и уж всичко да се оправи,
но накрая един от актьорите
се предаде.
Завесата падна,
а зад нея лъжите стояха,
и коя от коя по-безумна,
необиграна.
Поздравления от актьор
на актьор,
изиграни бяха прекрасно ролите,
аплодисменти за актьорите.
И най-вече за този,
който от образа си излезе,
за този, който събра сили
да не търпи вече
поредните сцени, от игри
болезнени, пропилени.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво Любовта не е сцена, и на нея дори истинските актьори се превръщат в деца и излизат от всички образи играли някога
Предложения
: ??:??