Малко смях.
Трева зелена…
Малко грях.
Топла къща…
Сив комин.
Покривът -- червен.
Черен дим…
Бял прозорец…
Малко блян.
Девойка -- цвете…
Малко свян.
Хоризонтът –
летен сън…
Усмивка, слънце,
шум и звън…
© Пламен Порчев Всички права запазени