5.10.2007 г., 14:37 ч.

Аламинут 

  Поезия
709 0 25
Свършиха ми консервите.
Най-хубавите сервирах.
Обрахме гроздето, тежкото,
в чужди бъчви възвира.
Няма я още музата.
Где ли се й запиляла?
Бяла сълза на бузата
тихичко е заспала.
Хубав ден. Сякаш лятото
някой назад е върнал.
Слънцето е богато.
Щедро ме е прегърнало.
Готвя  му светлината
с думи, каквито намеря.
С малко духовна салата
става страхотна вечеря.

Сервирах ви една измишльотина. Да ви е вкусно!

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??