27.09.2009 г., 1:12 ч.

Алекс си отиде 

  Поезия » Друга
812 0 2

Червени очи
Зачервено лице
Тъжна душа
Свито сърце

Болка ОГРОМНА
Раната – нова
Ръцете треперят
Очите - и Те

Мечтите се спират
И питат – "Накъде?"

Ръцете ми пишат
Сърцето - и То


Поглед размазан от парещи сълзи
Лицето ми пари от техните следи

Последна прегръдка
Последният допир
Последна усмивка
А след нея сълзи
След тях самотата
След тях тези думи
Толкова скрити и истински – уви

Толкова много неща неказани
Толкова много чувства непоказани
Толкова много време изгубено
И толкова много спомени загубени

Последната дума докато си тук -
„Алекс, обичам те! Ти си моя най-добър приятел!”

Но

Алекс си отива
А аз не мога да я спра...

© Илия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Алекс си отиде...Върнах се тук. Заради човешкото чувство и заради стиховете. Поздрав!

  • Ръцете ми пишат
    сърцето - и то...
    Хубаво е да изпращаш със стих...Благородно е!Извън поезията - щастие да бъде!
Предложения
: ??:??