21.10.2008 г., 13:35 ч.

Ален флаг 

  Поезия
538 0 1
Ален флаг.
Залез,  излязъл от мечтите ми,
кървава игра на светлината.
Ще те полея с дъжд
върху белия лист хартиен.
Ще те погаля с четка във ръката.
Ще те излея като вино,
ще те изстискам от душата си.
Ще те целуна.
Със алени бои.
Ще те разпръсна като флаг по небесата.
Ален флаг.

© Ади Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??