26.10.2011 г., 22:02 ч.

Алена роза пламтяща 

  Поезия » Любовна
777 0 3

Алена роза пламтяща

 

Ще полетя,

от любов окрилен,

и следвайки

стрелките на чувствата,

ще стигна до теб

със страст зареден

и ще те целуна

любящо по устните.

Ще вдигнеш очи

и в погледа мил,

съзирайки обич искряща,

ще бръкна във пазвата,

дето съм скрил

алена роза пламтяща.

С туй цвете красиво -

символ на любовта,

теб ще закича, любима,

и ще помоля

за мойта мечта

сбъдване нека да има.


 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??