1.08.2018 г., 8:52 ч.

Алхимия 

  Поезия » Философска
218 0 0

Огънят ми твой е!
Твоят – мой!...
Ти си моята стихия,
аз пък – твоята!...
Въздух и вода,
глътки светлина,
шепот и мълва,
крехка тишина!...
Не съм очаквал друго.
Освен да си във мен,
както аз във тебе!...
И как да са страните
на една монета златна?...
Топя се в огъня ти,
ти – във моя!...
Ще сме споени,
както никога преди!
Божествена алхимия е!...

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??