Aug 1, 2018, 8:52 AM

Алхимия 

  Poetry » Phylosophy
219 0 0

Огънят ми твой е!
Твоят – мой!...
Ти си моята стихия,
аз пък – твоята!...
Въздух и вода,
глътки светлина,
шепот и мълва,
крехка тишина!...
Не съм очаквал друго.
Освен да си във мен,
както аз във тебе!...
И как да са страните
на една монета златна?...
Топя се в огъня ти,
ти – във моя!...
Ще сме споени,
както никога преди!
Божествена алхимия е!...

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??