25.03.2018 г., 17:25 ч.

Алкохол в кръвта 

  Поезия
864 1 0

Кръвта отровата пое

на глътки със

сърцето да тлее.

Виновен ли е че живее?

Виновен ли ще е ако умре?

 

Тез въпроси сиромахът си зададе

и отново за да ги забрави

нова доза алкохол по вените набави

така на колабиране в канафки,

живота си проклет отдаде.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??