Паякът и лястовичка,
за да бъдат по-добре
спретнаха една мъничка
фирмичка „МУХА” ООД.
Те работеха на смени,
чувстваха се тъй честити,
бяха сладко уморени
и живееха си сити.
Но пък, на –
криза тук дойде, вилнее,
тежки станаха им дните -
щом народът огладнее
слаби са му и мухите.
Ами сега?
С верен нюх и ясна мисъл,
даже бяха предвидливи,
за мухите, в евросмисъл –
трябваше да са щастливи,
те откриха бол храна.
Мисълта им е конкретна –
изкусителна в момента
и обилна, квалитетна
е храната в парламента.
© toti Всички права запазени