8.12.2023 г., 23:38 ч.

Ами....тя го знае 

  Поезия » Любовна
178 2 4
Ами....тя го знае

 

 

Обичам те, и ти това го знаеш!

Когато те боли, боли и мен!

Сред другите дали ще ме познаеш?

Та аз съм толкова обикновен!

 

Само някакъв драскач на рими!

Но иначе се пиша за поет!

А хората не са незаменими!

Съдбата просто следва своя ред!

 

Усещам те в сърцето, със душата,

Усещам те със всички сетива!

Познавам те! А толкоз непозната

сега за мен си! Тайнствена жена!

 

Каквато си сега, бъди такава!

И днес, и утре винаги бъди!

Ти си като огнена жарава

която и без огън пак пламти!

 

08.12.2023 г.

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??