20.07.2018 г., 1:51 ч.

Амнезия 

  Поезия
340 2 2

Заговарям всяка,
с думите, които теб бих заговорил.
И когато някоя
с твоя глас ми отговори...
                        ще те забравя!

 

Протягам длани,
във формата на твоето лице
И когато те погалят
лице във формата на моите ръце...
                               ще те забравя!

 

Танцувам сам
на сцената на моята заблуда
и когато там
с мене затанцува друга...
                            ще те забравя!
 

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??