Амнезия...
Забравил съм, какво е да обичам...
Забравил съм, какво е... Любовта...
След всяка съм изгубен и се свличам...
С разкъсана... Захвърлена Душа..!
Забравил съм, как тялото докосвах...
Забравил съм вкуса... И на плътта...
Времето... Животът си прахосвах...
Без Обич..! Без Любов..! И без Страстта..!
Забравил съм, какво е да почувствам...
Забравил съм, какво е нежността...
В спомените ровя и разлиствам...
Душата си... И мойта суета..!
Забравил съм приятели и близки...
Забравил съм... Човекът, който бях...
Но не мога да забравя... Всички...
Предали ме... И вкарали ме в грях..!
Забравил съм, защо живея...
Забравил съм, какво е... И мечта...
Макар, че съм забравил... Аз копнея..!
Душата ми да срещне... Любовта..!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
New Beginning
15.08.2023
London
© Калоян Христов Всички права запазени