на всички дето ме раниха
им прощавам
навярно някой тях
е наранил
и твърде много всеки
е раздавал
и твърде много обич
е разкрил
на всички дето вземат
подарявам
каквото трябва всеки
да си вземе
щом имам в себе си
ще давам
а след това простете
и на мене
© Илияна Дадарова Всички права запазени