17.01.2011 г., 1:15 ч.

Амплитуда 

  Поезия » Пейзажна
513 0 3

 

 

                     Слънцето

                      блестя до обед- бронзов удавник,

                      открит на чергилото до гнилото дърво.

 

                      Кръжейки, щъркелите затракаха,

                       подушвайки миризмата му,

                       а слънцето се смали и увисна

                       във клюновете им... 

 

                       Заваля.

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??