Jan 17, 2011, 1:15 AM

Амплитуда 

  Poetry » Landscape
518 0 3

 

 

                     Слънцето

                      блестя до обед- бронзов удавник,

                      открит на чергилото до гнилото дърво.

 

                      Кръжейки, щъркелите затракаха,

                       подушвайки миризмата му,

                       а слънцето се смали и увисна

                       във клюновете им... 

 

                       Заваля.

© Янко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??