1.02.2011 г., 12:05 ч.

(аналогии, мое ©) 

  Поезия
566 0 5


*Марципан

Бие на шоколад,

но... само по желанието;


--

Седмични мисли и аналогии:


* Понеделник

Толкова незначително ми се струва всичко,

че аз трябва да съм микро-единица.


* Вторник

Старт след втора загрявка.


* Ср(яда)

двусрично сритване

- за работна мотивация (яда - храня се )

- за работна емоционална стагнация (яда - гневя се)


* Четвъ(р)тък

Че твър вътък ;)


* Петък

Крайседмичен ден

или ретро-капитализъм

 

--

Поетична невроза в проза


*Днес съм запетайка, опъната до скъсване,

една непозната праволинейност... 


*Място

Намирам се между няколко междуметия  

- Аааа!, Ех!, Уф!, Ох!;

(от бебешкия ми рев, през радостта, до скуката и старостта)



* Политическа наглост

Много. точи. еее...


--

Интернет


* Няма ме никаква днес

На работа съм.


*Facebook

Злоупотреба с личното време


*Цък-цък (18+)

Чук-чук ;)

 


* ако ми хрумне още нещо, ще го драсна тук

 

 

 

 

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??