14.07.2017 г., 12:03 ч.

Анатомия на чувствата 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
600 0 0

Но ние с тебе не сме от хората, 
които се влюбват.
Не и в някого...
А животът ни тече
докато прегръщаме гордости.
Думите, които никога не сме си казвали
и мислите, които ни съсипват.
Ами какво ако...
Ако не беше слабост да обичаме?
След захвърлените дрехи
и остатъците от парфюм.
Но ние с тебе не сме от хората,
които се влюбват
Не и в някого...
различен от нас.

 

© Корнелия Кристов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??