Случаен поглед.
Мисъл хаотична. Интерес.
Учестява пулсът на сърцето
търсиш близост
изпадаш в стрес
молиш се на някого в небето.
Любов внезапна
непонятна
обзема те, обгръща те
политаш в небесата
себична или всеотдайна
като Космоса безкрайна,
изгряваща или светеща
като Зората.
Търсена, отхвърлена
мечтана
в окови слагана
ругана и дамгосвана
каква е тя,
но отговор за нея няма
само знам, че е красива
когато е докосвана.
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени