18.01.2017 г., 9:25 ч.

Ангел 

  Поезия » Любовна
468 0 0

И ме погледна, и пак почувствах онова.
Онова, което исках с цялата си душа.
Искам прегръдката ти, целувката и пак да докосна ангелските ти крила.
Но трябва да съм далеч от теб... да живея в самота.
Искам да хванеш нежно моята ръка
и да полетим отново в сини небеса.
Обещавам, аз проклятието ще разваля
и пак ще бъда твоята жена.
Знам кои сме, ти си моят ангел, облян в красота,
а аз съм твоята ярка Вечерна Звезда.

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??