Jan 18, 2017, 9:25 AM

Ангел 

  Poetry » Love
479 0 0

И ме погледна, и пак почувствах онова.
Онова, което исках с цялата си душа.
Искам прегръдката ти, целувката и пак да докосна ангелските ти крила.
Но трябва да съм далеч от теб... да живея в самота.
Искам да хванеш нежно моята ръка
и да полетим отново в сини небеса.
Обещавам, аз проклятието ще разваля
и пак ще бъда твоята жена.
Знам кои сме, ти си моят ангел, облян в красота,
а аз съм твоята ярка Вечерна Звезда.

© Меги Матева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??