Небесен ангел ме докосна,
понесе ме на своите криле.
Душата ми политна омагьосана,
към нов живот и нови светове.
Усещах топлина и светлина,
небето се разкриваше пред мен.
Навсякъде цареше любовта,
благословен бе всеки миг свещен.
Наоколо долавях звуци,
пристъпвах бавно, с лекота.
И ангели танцуваха до ручей,
край извора на живата вода.
А въздухът ухаеше на благост,
събрал в едно мирът и любовта.
Усмихнах се, изпълнена със радост,
докосната от ангелска душа.
© Надя Уорендър Всички права запазени