21.10.2008 г., 21:57 ч.

Ангел без крила 

  Поезия » Любовна
1287 0 1

Как искам да летя

и да се нося в сините небеса,

ах, ако можех,

щях да летя дори и през нощта

и ще помогна на всеки в беда.

Ала едно щях да забравя

и нямаше да пожелая.

Не искам теб и любовта ти,

защото ти ме мами

и силно нарани моята душа,

и ми отне любовта.

Тъжни са моите очи,

ала вече не капят сълзи.

Бях ангел небесен,

но сега нямам крила.

На теб се отдадох

и любовта ми ти продадох,

а ти ме измами

и на земята ме запрати.

Да, нямам крила, да не мога да летя,

а за беда ми отне и любовта!

© Ани Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно, но ще откриеш нова любов, и тя ще ти даде крила...
Предложения
: ??:??