8.01.2012 г., 18:00 ч.

Ангел и дявол 

  Поезия » Любовна
534 0 0

Ти си дявол,

аз съм ангел,

но те обичам,

дай ми сили

да продължа

               нататък!

 

Ти си  зъл,

аз - невинна,

но те обичам,

знам, че греша,

но животът

               е кратък...

 

 

                        2009 г.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??