Jan 8, 2012, 6:00 PM

Ангел и дявол 

  Poetry » Love
532 0 0

Ти си дявол,

аз съм ангел,

но те обичам,

дай ми сили

да продължа

               нататък!

 

Ти си  зъл,

аз - невинна,

но те обичам,

знам, че греша,

но животът

               е кратък...

 

 

                        2009 г.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??