28.02.2008 г., 21:01 ч.

Ангел или човек?  

  Поезия
555 0 0

Ангелите плачат на рамото ми,

плачат с глас, крещят…

Сълзите им докосват сърцето ми,

а хората около мен пищят…

 

Силни крясъци, тъжни думи…

Малки светлини, криви линии…

Ангелите падат, а хората са без мечти…

Всички се молят... пред иконите сами!

 

Аз не разбирам къде греша…

Луда ми казват, но наистина ли е така?

Защо не чувам вече думата ти добра?

Защо се крия от грам светлина?

 

И се лутам... И не зная...

Така ли ще е напред? Ще бъда ли ангел?

Или само човек? Или просто желая

да остана близо до ТЕБ!

 

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??