10.12.2008 г., 13:15 ч.

*Ангел или Демон* 

  Поезия » Любовна
795 0 3

Ще бъда ангел бял,
с разперени криле при теб ще долетя,
ще те милвам така, както не си мечтал,
ще бъда безгранично нежна и добра.

Но ти недей ме гледа с плахите очи,
не си помисляй и за миг, че сън съм,
ще съзреш може би две диамантени сълзи,
но не ще заплача и усмихната ще съм.

Ще мине време, ще се променя,
в демон сатаничен ще бъда въплътена,
ще те измъчвам и ще те раня,
както ти различен си и аз ще бъда променена.

Недей се възмущава, че съм толкоз крайна,
аз мога силно да обичам и така да мразя,
сега различна съм, но като теб коварна,
отмъщавам ти и още мъст в себе си ще пазя.

Ти сам реши какъв ще бъдеш -
нежен ангел или демон сатаничен,
трябва много да се потрудиш,
дарявай обич, за да си обичан.




 

© Ваня Ташева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми харесва! Поздравления!
  • Невероятна творба!Браво!
  • "Ти сам реши какъв ще бъдеш -
    нежен ангел или демон сатаничен,
    трябва много да се потрудиш,
    дарявай обич, за да си обичан." Особенно тази част Великолепно е ! Много истина е излята в него по малко по различен начин 6 от мен
Предложения
: ??:??