Серафим в сияйна красота,
прекрасна пролетна мечта -
ти си роза чудна в май
и озаряваше светъл рай.
С ангелска усмивка помня тебе -
невинна като синьото небе,
как ми липсваш, мило дете -
ти - добро и нежно цвете.
© Георги Всички права запазени