14.08.2018 г., 0:29 ч.

Ангел от рая 

  Поезия » Любовна
417 0 0

Ела, девойко чудна,

под светлината лунна,

под хиляди звезди в нощта,

дай ми нежността

и край люляк ароматен

усмихни се в час приятен,

че ти си от рая ангел крилат,

че ти си от Бога небесна благодат!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??