Aug 14, 2018, 12:29 AM

Ангел от рая 

  Poetry » Love
416 0 0

Ела, девойко чудна,

под светлината лунна,

под хиляди звезди в нощта,

дай ми нежността

и край люляк ароматен

усмихни се в час приятен,

че ти си от рая ангел крилат,

че ти си от Бога небесна благодат!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??