23.07.2009 г., 22:48 ч.

Ангел с красиви, сини очи 

  Поезия
1928 0 1

Появи се в моя живот
тъй, както се срина той за миг!
Ангел с красиви, сини очи,
който даде ми нова надежда за живот!

Животът ми беше изгубен,
когато нямах близък приятел до мен!
Всеки, който бе мой приятел,
ме предаде с лека ръка!

Ангел с красиви, сини очи,
който погледна в изстрадалата ми душа,
за да разбере колко много ме боли!
Ангел с красиви, сини очи,
който ме позна, още преди да ме е срещнал!

Наричам те ангел с красиви очи,
защото ти промени моя тъжен свят!
Наричам те ангел с красиви очи,
защото ти ми показа какво е да се смееш!

Потънал в бездната на отчаяние и тъга,
ти появи се, за да ме спасиш от моя ад!
Стигнал до дъното на адските огньове,
само ти подаде ми ръка, за да продължа напред!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ангели,ама като станат после Девили рогати и зъбати?Може и дебили ....космати....
Предложения
: ??:??